Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Шұжық қосып пісірілген картоп

slider
slider
Время приготовления:
20 минут
Из расчета на:
2-4 порции

Ингредиенты:

  • Колбаски Мираторг1 пачка
  • Картофель Мираторг1 пачка
  • Лук репчатый1 шт
  • Чеснок3 зубчика
  • Растительное масло50 мл
  • Сольпо вкусу
  • Черный перецпо вкусу

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность238.2
  • Белки6.6
  • Жиры9.1
  • Углеводы28.3

Способ приготовления:

1
Шұжықты өсімдік майында 10-15 минут қуырып алу керек. Одан соң шұжықты шетке ығыстырып, дәл сол табада пияз бен ұсақтап туралған сарымсақты әбден қуырып аламыз.
2
Мұздатылған картопты қосып 15 -20 минут дайындаймыз. Тұз бен бұрышты дәміне қарай қосып алу қажет.
3
Кейін шетке ығыстырлған шұжықты табаға қосып, қақпағын жауып, тағы да 5 минут дайындаймыз.
Приятного вам аппетита!