Крем-парфе
Время приготовления:
40 минут
40 минут
Из расчета на:
3-4 порции
3-4 порции
Ингредиенты:
- Ананас150 гр
- Печенье песочное200 гр
- Пудинг ванильный80 гр (2 пакетика)
- Молоко1 л
- Сахар6 ст.л
- Сливочное масло70 гр
- Бананы2 шт
- Лимонный сок3 ст.л
- Вишня15 шт
Пищевая ценность (на 100г):
- Калорийность148
- Белки2.8
- Жиры5.5
- Углеводы21.9
Способ приготовления:
1
Пудингті қалтада көрсетілген тәсілмен дайындаймыз. Біз 40 гр 2 қалта керек, печеньені ұсақтап, сары май қосып, араластыру керек. Қалыпқа салып (25 см), нығыздау керек. Бананды турап, қарайып кетпес үшін лимон шырынын себелеу керек. Ананасты бөліктерге бөлу керек.
2
1 қабат печенье, 2-қабат пудинг, 3-қабат банан мен ананас салып, 4-қабатқа печенье, 5-сі пудинг, 6-сы банан мен анас, 7-қабатқа пудинг, шие, жаңғақтар салу керек. Десертті ши және жаңғақпен әсемдеу керек. Шоколад құйса да болады.
Приятного вам аппетита!