Шұжық қосып пісірілген картоп
Время приготовления:
30 минут
30 минут
Из расчета на:
2-3 порции
2-3 порции
Ингредиенты:
- Чеснок1 зуб.
- Колбаски Мираторг300 гр.
- Замороженный картофель300 гр.
- Лук зеленый1 пуч.
- Взбитые сливки200 гр.
- Помидоры Черри6 шт.
Пищевая ценность (на 100г):
- Калорийность223
- Белки8.6
- Жиры18.9
- Углеводы7.2
Способ приготовления:
1
Картоп пен шұжықты алдын ала жібіту керек
2
Шұжықты піскенге дейін табада қуырып аламыз да тәрелкеге саламыз.
3
Сол табаға сарымсақты қуырып, ауыл әдісімен картопты салып, 10 - 15 мтнут піскенше қуырамыз.
4
Картоп пен шұжықты біріктіріп, қақпағын жауып, 5 минут бұқтырамыз. Барлығын тәрелкеге салып, черри қызанағы, көк пиязбен әсемдейміз.
Приятного вам аппетита!