Шұжық қосып пісірілген картоп
Время приготовления:
20 минут
20 минут
Из расчета на:
2-4 порции
2-4 порции
Ингредиенты:
- Колбаски Мираторг1 пачка
- Картофель Мираторг1 пачка
- Лук репчатый1 шт
- Чеснок3 зубчика
- Растительное масло50 мл
- Сольпо вкусу
- Черный перецпо вкусу
Пищевая ценность (на 100г):
- Калорийность238.2
- Белки6.6
- Жиры9.1
- Углеводы28.3
Способ приготовления:
1
Шұжықты өсімдік майында 10-15 минут қуырып алу керек. Одан соң шұжықты шетке ығыстырып, дәл сол табада пияз бен ұсақтап туралған сарымсақты әбден қуырып аламыз.
2
Мұздатылған картопты қосып 15 -20 минут дайындаймыз. Тұз бен бұрышты дәміне қарай қосып алу қажет.
3
Кейін шетке ығыстырлған шұжықты табаға қосып, қақпағын жауып, тағы да 5 минут дайындаймыз.
Приятного вам аппетита!