Кәріс әдісімен үрмебұршақ
Время приготовления:
1 час
1 час
Из расчета на:
2-3 порции
2-3 порции
Ингредиенты:
- Замороженная фасоль500 гр.
- Лук репчатый3 шт.
- Томатная паста100 гр.
- Соевый соус50 гр.
- Масло растительное50 гр.
- Сольпо вкусу
- Петрушка1 пуч.
Пищевая ценность (на 100г):
- Калорийность120
- Белки10
- Жиры16
- Углеводы15
Способ приготовления:
1
Үрмебұршақ 60-90 минут қақпағын жауып, пісіру керек.
2
Пиязды тазалап, ұсақтап турау керек. Табаны қыздырып, өсімдік майын құйып, орташа отта пиязды қуыру керек.
3
Оған қызанақ және соя тұздығын құйып, үстіне үрмебұршақты салу керек. Корей әдісімен әзірленген үрмебұршақ дайын. Ас шөптерін жуып, ұсақтап турау керек.
4
Дастарханға ұсынарда үрмебұршаққа май себезгілеп, ас шөптерін салу керек
Приятного вам аппетита!