Закуска из куриного фарша с грибами
Время приготовления:
30 минут
30 минут
Из расчета на:
3-4 порции
3-4 порции
Ингредиенты:
- Фарш куриный400 гр.
- Шампиньоны400 гр.
- Cыр100 гр.
- Тесто слоенное1 пачка
- Cметана2 шт.
- Сухари панировочные200 гр.
- Лук зеленый2 ветки
- Петрушка2 ветки
- Растительное масло2 ст.ложки
- Кунжутпо вкусу
- Специипо вкусу
Пищевая ценность (на 100г):
- Калорийность180
- Белки14.5
- Жиры13
- Углеводы1
Способ приготовления:
1
Тұмшапешті 200 градусқа дейін қыздырамыз. Табаға аспаздық қағаз төсейміз.
2
Саңырауқұлақты ұсақтап турап, табаны қыздырып, май құйып, саңырауқұлақты 6-7 минут суы буланғанша пісіреміз. Суытамыз.
3
Ірімшікті ірі үккіштен өткізіп, пияз, ақжелкенді ұсақтап тураймыз.
4
Үлкен тостаққа саңырауқұлақ, тартылған тауық еті, ірімшік, пияз, ақжелкен, 1 жұмыртқа мен кепкен нан ұнтағын саламыз. Тұз бен бұрышты қосып, жақсылап араластырамыз.
5
Қалған жұмыртқаны бөлек тостаққа жарамыз
6
Еріген қамырды ұзыншалап екі бөлікке бөлеміз. Тауық еті мен саңырауқұлақ қосылған фаршты екіге бөлеміз. Қамырдың ұсызша тұсына бойлап фарштің бір бөлігін салып, ораймыз. Екінші бөлікті де дәл солай жасаймыз.
7
Ораманың бетіне жұмыртқа жағып, күнжіт себеміз. Әр ораманы 4-6 бөлікке бөлеміз. Табаға салып, тұмшапеште 18-20 минут қызарғанша пісіреміз
Приятного вам аппетита!