Ананас тоқашы
![slider](/storage/images/recipe/6062f1b14b48d.png)
![slider](/storage/images/recipe/6062f1bd37f5d.png)
![](https://small.kz/images/cooking/clock.png)
Время приготовления:
30 минут
30 минут
![](https://small.kz/images/cooking/portions.png)
Из расчета на:
6-8 порций
6-8 порций
Ингредиенты:
- Соль1 щепотка
- Мука120 гр
- Яйца2 шт
- Масло растительноедля жарки
- Ананас1 банка (кольца)
- Молоко2-3 ст.л
Пищевая ценность (на 100г):
- Калорийность172.7
- Белки6.6
- Жиры6.6
- Углеводы21.6
Способ приготовления:
1
Еленген ұнға тұз, жұмыртқа, сүт қосып біркелкі қоспа дайындау керек.
2
Ананас сақинасын сол қмаырға батырып, қызған майға, қақпағын жауып екі жағы қызарғанша қуыру керек.
3
Дайын тоқашұа қант ұнтағын себуге болады
Приятного вам аппетита!