Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Гарнирге орамжапырақ

slider
slider
Время приготовления:
30 минут
Из расчета на:
2-3 порции

Ингредиенты:

  • Сольпо вкусу
  • Лук репчатый1 шт.
  • Масло растительное1/4 стакана
  • Специипо вкусу
  • Листья базилика1 ч.ложка
  • Капуста1.5 кг

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность169.3
  • Белки1.5
  • Жиры16.2
  • Углеводы4.3

Способ приготовления:

1
Орамжапырақты ірілеп турау керек. Оны целлофан қалтаға салып, барлық дәмдеуіштерді қосып, тұздап, май құю керек (ингредиентте көрсетілген майдың жартысын құйып, жартысын пиязды қуыруға қалдыру керек).
2
Қалтаның аузын байлап, жақсылап араластыру керек. Одан кейін табаға салып, 180 градусқа қызған тұмшапешке 1 сағат пісіру керек.
3
Сол уақытта пиязды турап, майға шала қуырып алу керек. Уақыт өткен соң орамжапырақты шығарып, бетіне пиязды салып, қайтадан тұмшапешке 10 минут қою керек. Бітті! Гарнир дайын! Орамжапырақ дайын болғанға дейін оның қасына қоятын негізгі тағамды пісіріп үлгеруге болады. Сонымен қатар бәлішке салуға да болады.
Приятного вам аппетита!