Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Кәріс әдісімен үрмебұршақ

slider
slider
Время приготовления:
1 час
Из расчета на:
2-3 порции

Ингредиенты:

  • Замороженная фасоль500 гр.
  • Лук репчатый3 шт.
  • Томатная паста100 гр.
  • Соевый соус50 гр.
  • Масло растительное50 гр.
  • Сольпо вкусу
  • Петрушка1 пуч.

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность120
  • Белки10
  • Жиры16
  • Углеводы15

Способ приготовления:

1
Үрмебұршақ 60-90 минут қақпағын жауып, пісіру керек.
2
Пиязды тазалап, ұсақтап турау керек. Табаны қыздырып, өсімдік майын құйып, орташа отта пиязды қуыру керек.
3
Оған қызанақ және соя тұздығын құйып, үстіне үрмебұршақты салу керек. Корей әдісімен әзірленген үрмебұршақ дайын. Ас шөптерін жуып, ұсақтап турау керек.
4
Дастарханға ұсынарда үрмебұршаққа май себезгілеп, ас шөптерін салу керек
Приятного вам аппетита!