Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Жұмыртқа мен көк пияз қосылған зразы

slider
slider
Время приготовления:
1 час
Из расчета на:
3-4 порции

Ингредиенты:

  • Куриное филе500 гр.
  • Лук репчатый1 шт.
  • Хлеб белый2-3
  • Сливки100 мл.
  • Яйца2 шт.
  • Лук зеленый2 шт.
  • Сухари панировочные4 ст.ложки
  • Сольпо вкусу
  • Черный перецпо вкусу
  • Масло растительноедля обжаривания

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность234.8
  • Белки10.4
  • Жиры20.3
  • Углеводы3.8

Способ приготовления:

1
Кілегейді қыздырып, ақ нанды бөктіру керек.
2
Бас пиязды тазалап, төртке бөлу керек.
3
Ет тартқыштан өткізіп, нан мен фаршқа салып, тұз, бұрыш қосып, араластыру керек.
4
Тостағанға салып, қақпағын жауып, тоңазытқышқа 20 минут салу керек.
5
Көк пиязды ұсақтап турап, майға қуырып алу керек. Хош иісі шығып, жұмсарады. Жұмыртқаны қайнатып пісіріп, текшелеп турау керек. Көк пияз бен жұмыртқаны араластыру керек.
6
Зразы жасау үшін үлдірді жайып қойыңыз. Ас қосықпен фаршты мөлшерлеп алып, ортасына салма салып, бәліш секілді бекіту керек. Нан ұнтағына аунатып, қызған майға салып, орташа отта 15-20 минут екі жағынан қуыру керек.
Приятного вам аппетита!