Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Тартылған еттен шницель

slider
slider
Время приготовления:
45 минут
Из расчета на:
2-3 порции

Ингредиенты:

  • Сольпо вкусу
  • Яйца2 шт.
  • Масло растительное5 ст.ложек
  • Фарш говядина300 гр.
  • Сухари панировочные5 ст.ложек

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность129.7
  • Белки16.3
  • Жиры5.6
  • Углеводы3.4

Способ приготовления:

1
Тартылған еттін шницельге азықтарды дайындаймын.
2
Кәдімгі қара бұрышты да қолдануға болады. Фаршты жақсылап араластырып, жентектеу керек, ол үшін бірнеше рет үстел үстіне немесе тостағанға ұрып салу керек.
3
Одан кейін төртке бөліп, күлшелейміз.
4
Біз әрбір ет бөлігін тегіс дөңгелек патти-котлетке айналдырамыз. Ұсақталған ет бетіне жабысып қалмас үшін, кесу тақтасын тамақ пленкасымен немесе кәдімгі қапшықпен жабуды ұсынамын.
5
Жұмыртқа жарып, шанышқымен араластырамыз. Шницель жабысып қалмас үшін үстел бетіне немесе тақтайға үлдір жаю керек. Жұмыртқа қоспасына әр шницельді салып, кепкен нан ұнтағына аунатып аламыз. Одан соң табаға май құйып, қызғаннан кейін шницельді салып, екі жағынан котлет секілді қызарғанға дейін қуырамыз.
Приятного вам аппетита!