Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Гүлді орамжапырақ кремі, қытырлаған саңырауқұлақ және дәнді қыша қосқан умами қатығымен ұсынылған стейк

slider
slider
Время приготовления:
1 час
Из расчета на:
2-3 порции

Ингредиенты:

  • СтейкСтриплойн 1 шт.
  • Розмарин1 шт.
  • Сольпо вкусу
  • Черный перецпо вкусу
  • Сливочное масло70 гр.
  • Цветная капуста200 гр.
  • Сливки33% 200гр.
  • Уксус яблочный1 ч.ложка
  • Вешанки300 гр.
  • Чеснок2 зуб.
  • Соевый соус100 гр.
  • Оливковое масло1 ст.ложка
  • Ножки от грибов (вешанки)300 гр.
  • Вода200 гр.
  • Зернистая горчица2 ст.ложки

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность202.5
  • Белки90.1
  • Жиры45.2
  • Углеводы67.2

Способ приготовления:

1
Стейкті тұздап, екі жағын майлап, қыздырылған табаға салып 4 минуттан екі жағын қуырып алу керек, соңында сары май мен дәмдеуіш шөптер қосып, 5 - 7 тындырып, кесіп, ұсыну керек
2
Гүлді орамжапырақтың гүлін ажыратып, зәйтүн майына қызарғанша қуыру керек, одан соң аздап су құйып, 3 - 5 минут бұқтырып, 200 грамдай кілегей құйып, бұқтырып, блендермен езіп, тұз, бұрыш қосу керек.
3
Саңырауқұлақты тілімдеп бөліп, сабағын үзіп алу керек. Зәйтүн майын, сарымсақ қосып, 20 минут 200°С градуста қызған тұмшапешке салу керек.
4
Ал сабақтарын ыдысқа салып, 2 стақан су, ½ стақан соя тұздығын құйып қайнату керек. Екі рет сүзгіден өткізіп, сорпасын ыдысқа қайта құйып, дәнді қыша қосып, араластыру керек.
5
Тәрелкеге орамжапырақ кремін құйып, умами тұздығын аздап құйып, жанына саңырауқұлақ салып, стейкті қою керек, аздап тұздық себезгілеу керек.
Приятного вам аппетита!