Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Көк гарнир

slider
slider
Время приготовления:
25 минут
Из расчета на:
2-3 порции

Ингредиенты:

  • Чеснок2 зуб.
  • Яйца2 шт.
  • Лук репчатый1 шт.
  • Зеленая стручковая фасоль500 гр.
  • Соевый соуспо вкусу
  • Рис3 ст.ложки

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность67.9
  • Белки4.3
  • Жиры2
  • Углеводы8

Способ приготовления:

1
Сарымсақ пен пиязды ұсақтап турап, өсімдік майына қуырамыз. Күріш пен жұмыртқаны қайнатып пісіреміз. Жұмыртқаны ұсақтап турап, ең соңында дайын үрмебұршақтың үстіне саламыз. Пиязға үрмебұршақты салып, 10 минут қуырамыз. Дәмдеуіштер мен қалауыңызға қарай соя тұздығын қосамыз. Күрішті қосып, жақсылап араластырамыз. Плитаны сөндіріп, жұмыртқа мен ас шөптерін қосамыз. Гарнир дайын.
Приятного вам аппетита!