Тіркелу

Құпия сөзді жаңарту

Сайтқа кіру

Тіркелу

Картоп пен тартылған еттен пісірме

slider
slider
Время приготовления:
1 сағат
Из расчета на:
2-3 порции

Ингредиенты:

  • Картофель700 гр.
  • Фарш говядина400 гр.
  • Cыр80 гр.
  • Лук зеленый3 шт.
  • Яйца2 шт.
  • Cметана2 ст.ложки
  • Сольпо вкусу
  • Черный перецпо вкусу
  • Масло растительноедля смазки формы

Пищевая ценность (на 100г):

  • Калорийность139
  • Белки6.89
  • Жиры10.22
  • Углеводы8.89

Способ приготовления:

1
Картоп пен тартылған еттен пісірме дайындау үшін тізімдегі азық-түлікті дайындау керек.
2
Картопты тазалап, пияз екеуін жуып, кептіріңіз.
3
Картопты үлкен үккіштен өткізіп, сөлін ағызып тастау керек.
4
Картоптың жартысын май жағылған қалыпқа салып, оның үстіне тартылған етті салып, тұз, бұрыш себу керек.
5
Көк пиязды турап, еттің үстінен себу керек.
6
Ірімшікті ірі үккіштен өткізіп, картоптың жартысымен араластырып, жұмыртқа қосыңыз, тұзғ бұрыш қосып араластыру керек.
7
Қалауыңызға қарай қаймақ та қосуға болады, бұл тағамның дәмін кіргізе түседі.
8
Осы қоспаны ерттің үстіне салып, тегістеу керек. 180 градусқа дейін қызған тұмшапешке салып, 1 сағаттай пісіру керек.
9
Піскен соң бірден дастарханға ұсыныңыз. Ащы ету үшін қышамен беруге болады.
Приятного вам аппетита!